Vergelijking autoverzekeringen kan voordelig uitvallen

,

Uit een vergelijking autoverzekeringen in Nederland blijkt dat enkele autoverzekeraars bijna drie keer meer premie rekenen als hun concurrenten. In sommige gevallen hebben goedkope verzekeringen vaak betere voorwaarden dan de minder voordelige autoverzekeringen.

Opmerkelijk was een groot premieverschil bij een compleet casco dekking voor een auto van een bepaald merk met geen schadevrije jaren in Den haag. De jaarpremie bedroeg bij de ene verzekeraar tussen de 800 en 850 euro en bij de andere verzekeraar tussen de 3800 en 3900 euro. Dat is een verschil van ongeveer 3000 euro per jaar en is dus vier keer duurder.

Een autoverzekering uitrekenen en vergelijken kan niet alleen premievoordeel verschaffen, maar ook in de voorwaarden voordelig uitvallen. Veel autobezitters in Nederland blijven jaar in en uit bij de zelfde autoverzekeraar en hebben ook geen behoefte om opzoek te gaan naar een voordelige autoverzekering, waardoor verzekeraars geen behoefte hebben om iets aan hun prijzen te doen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*