Volkswagen leasen met of zonder kilometer kilometerheffing

,

In België heeft één op de vier bedienden een bedrijfswagen, uit die groep geeft nog eens 30% toe het niet nodig te hebben tijdens het werk. Uit een vragen onderzoek onder de bedienden met een bedrijfsauto blijkt dat 21% op een andere manier naar het werk zou willen gaan, als ze de waarde van de bedrijfsauto in de vorm van loon of mobiliteitsbudget zouden kunnen ontvangen.

Bedrijfswagens oftewel firmawagens zijn een fiscaal aantrekkelijke aanvulling van de salaris. Gezien de hoge belastingen is het ook vanzelfsprekend. Een mobiliteitsbudget is fiscaal ook aantrekkelijk, werknemers kunnen een Volkswagen leasen, Audi A4 lease, Audi A3 lease, een abonnement op het openbaarvervoer afsluiten, fietsen of de scooter pakken.

De auto blijft de populairste vervoersmiddel blijkt onder de ondervraagden. De Belgische regering is van plan om tegen 2020 veertig procent van het woonwerkverkeer terug te dringen. Meer dan de helft van de Vlamingen kiest zelfs zonder een kilometervergoeding en met een zware kilometerheffing, toch voor de auto.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*