ARTQUAKE PRESENTS: MASTERCLASS FILM-ACTEREN MET HUGO METSERS

Hoofddorp, 13 mei 2011 –  Artquake organiseert een film/acteer weekend met Hugo Metsers. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar met affiniteit in het acteervak mogen auditie komen doen. Artquake zal uiteindelijk 2 jongeren selecteren die naar Atlanta mogen. De jongeren die naar Atlanta gaan winnen een scholarship twv 1200,- dollar en zullen van 27 juni t/m 31 juli in Atlanta een voorstelling maken die gespeeld zal worden op 29 en 30 juli a.s.

Uitwisselings en theaterproject Atlanta
De afgelopen 2 jaar heeft Artquake diverse talenten uit de Haarlemmermeer op middelbare scholen gescout en de  kans gegeven om deel te nemen aan een uniek theaterproject in Atlanta. In 2009 was dit Xander van den Corput, winnaar in de categorie dans van Show ‘m What You Got!, de kunstwedstrijd van Artquake in de Haarlemmermeer. Hij ging samen met Nino Terluin, bandspeler van Please, een van de finalisten van de highschool musical competitie in het Paard van Troje. In 2010 was dit Alexander Jongmans, gitarist en Michelle Nijenhuis die in de theatergroep van Artquake, Artcore speelde. Michelle werd na deze zomer bekend met Popstars.

FAAAM film-acteer weekend
Hugo Metsers, acteur, coach en filmdirector gaat de masterclass (film)acteren geven. Hij is als acteur o.a. bekend van de films Zwartboek, Naar de Klote en Siberia en op t.v. van Het huis Anubis en GTST. Daarnaast is hij oprichter van de opleiding FAAAM (film actors academy Amsterdam).

Jongeren tussen de 12 en 18 jaar met affiniteit in het acteervak mogen auditie komen doen. Na deze auditie worden 12 jongeren geselecteerd die samen met Hugo Metsers aan de slag gaan met een masterclass filmacteren. Tijdens de masterclass wordt er met alle deelnemers een filmopname gemaakt die ze achteraf ook mee naar huis mogen nemen. Uit de deelnemers worden 2 jongeren geselecteerd, die deze zomer naar Atlanta mogen!  Ze winnen een scholarship t.w.v.  1200,- dollar om 5 weken lang deel te nemen aan het maken van een voorstelling. Deze voorstelling zullen ze op 29 en 30 juli om 20.00 uur spelen in het theater van 7stages in Atlanta. Deze prijs is incl. overnachtingen en deels onderhoud.

Opgeven voor audtities
Geef je nu op voor de auditie op zaterdag 21 mei a.s. van 10.00-12.00, bij Artquake. De masterclass vindt plaats op 21 (aansluitend aan de audities) en 22 mei.  van 10:00-17:00. Jongeren tussen de 12 en 18 jaar met talent en interesse in (film)acteren kunnen zich opgeven via Lotte@duycker.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*