Bespaar op parkeerkosten en parkeer toch bij Schiphol

U weet misschien al dat parkeren bij Schiphol niet voordelig is. De kosten voor Schiphol parkerne zijn zo hoog dat er de afgelopen tijd rondom Schiphol verschillende bedrijven zijn begonnen die parkeren bij Schiphol voor een betere prijs aanbieden! Lees dit artikel, bespaar op parkeerkosten en parkeer in de buurt van Schiphol!

Ervaringen parkeren Schiphol

Omdat er redelijk wat bedrijven rondom Schiphol zijn gevestigd kan het niet altijd goed gaan en hebben mensen soms negatieve ervaringen met sommige parkeerservices. Deze parkeerservices gaan of slecht om met de klachten die ze hebben van hun klanten of er is een andere reden dat de klachten niet opgelost worden.

Er is een overkoepelende organisatie voor aanbieders, helaas zijn niet alle aanbieders aangesloten. Ons advies is, komt u er niet uit met een bepaalde parkeeraanbieder, dan kunt u een klacht indienen bij de overkoepelende organisatie.

Een nog betere tip, kijk altijd eerst of er een parkeerplek beschikbaar is bij een van de aangesloten parkeeraanbieders.

Schiphol parkeren kosten

De tarieven bij parkeren Schiphol varieren. De goekoopste aanbieder biedt parkeren aan voor 16 euro voor 1 dag. Voor 19 dagen parkeren betaald u 84,75 euro. Dit is ongeveer wat u voor drie dagen betaald voor parkeren bij P3 parkeren. Vergelijk de parkeeraanbieders goed voordat u reserveert voor parkeren Schiphol.

Services parkeren Schiphol

Een kleine beurt, grote beurt, autowassen of een APK keuring zijn ook allemaal mogelijk bij sommige aanbieders.. Geen van deze diensten zijn gratis, u betaald een toeslag.

Valet parkeren Schiphol

Een van de meest eenvoudige manieren om te parkeren bij Schiphol is valet parkeren. Dit houdt in dat u met uw auto naar de vertrekhal van Schiphol rijdt, een medewerker van een parkeerservice parkeert de auto nadat de administatrieve handelingen zijn voltooid en u kunt direct uw vakantie starten. Uw profijt is dat u geen parkeer plek hoeft te zoeken en u kunt zonder zorgen op reis!

Tip: Gratis parkeren

Er is bijna niks gratis, er zijn wel hotels rond Schiphol waar u gratis kunt parkeren! Hiermee kunt u op een zeer relaxe manier uw vakantie beginnen!

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*