Verkiezing beste Nederlandse meubelontwerper aller tijden?

, ,

Wie is de beste Nederlandse meubelontwerper aller tijden? Zijn het de klassiekers zoals Rietveld of Gispen of zijn die inmiddels qua populariteit en faam voorbij gestreefd door de nieuwe Dutch design goden zoals Tejo Remy, Jurgen Bay of Marcel Wanders? Nederlandsdesign.com heeft een shortlist gemaakt met 24 fameuze Nederlandse ontwerpers en vraagt u om mee te stemmen wie zich de beste Nederlandse meubelontwerper aller tijden mag noemen.

Onder de inzenders wordt een mooi boek over Dutch design verloot. Dus breng je stem uit op http://www.nederlandsdesign.com/dutch-designer-vd-eeuw/

Over Nederlandsdesign.com

Nederlandsdesign.com is een initiatief van STAAAL design meubels. Nederlandsdesign.com is opgericht om kennis over Nederlands design te delen, om mensen enthousiast te maken voor Dutch design en natuurlijk om inspiratie te geven aan andere Nederlandse ontwerpers en personen die zich met design en meubels bezig houden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*