Denda Games publiceert het succesvolle Stray Souls: Dollhouse Story

Oldenzaal – 13 mei 2011

Denda Games(www.denda.com) , marktleider in het Benelux retailkanaal in casual games, lanceert in samenwerking met Alawar Games “Stray Souls: Dollhouse Story”.
Met deze uiterst succesvolle game uit het nieuwe genre “avontuur” heeft Denda Games weer een schitterend nieuw spel toegevoegd aan haar portfolio, online heeft “Stray Souls: Dollhouse Story” weken de top van de gamecharts beheerst.

De speler gaat op zoek naar aanwijzingen, lost puzzels op, en speelt nieuwe gebieden vrij terwijl deze ijzingwekkende locaties bezoekt, vele uitdagende mini-games speelt en de vele verborgen voorwerpen probeert te vinden. Stray Souls: Dollhouse Story is meer dan een spel; het is een weerzinwekkende reis van ontdekkingen!
De toonaangevende website op het gebied van casual games en reviews,GameZebo.com en de testers uit het Denda Games testteam zijn zeer enthousiast over “Stray Souls: Dollhouse Story”.

De adviesverkoopprijs is € 6,99. De game is verkrijgbaar vanaf heden bij de bekende verkooppunten van games en is volledig Nederlandstalig.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment aan casual games voor zowel het online platform( www.denda.com ) als voor PC/CDR en Nintendo DS in de Benelux. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games één van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. Denda Games is momenteel marktleider in de Benelux. In april 2011 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 200 titels. Het bedrijf streeft ernaar om iedere week een nieuwe game op de markt te brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*