Evenementen in de bergen

,

De zomer doemt nog maar net op aan de horizon en de wintersportdeskundigen hebben nu al genoeg ander redenen gevonden om u te laten genieten van een vakantie in de bergen ! Er staan veel festivals en verschillende evenementen gepland deze zomer in de Europese bergen. SkiHorizon geeft u een goed overzicht in het nieuwste artikel in hun online wintersportgids.

De festivals om het eind van het skiseizoen te vieren, waren een groot succes en de skigebieden en de skistations hebben nog meer in petto voor de zomer. Fietsen staat natuurlijk op het programma in de bergen, met als hoofdevenement de Tour de France dat gevolgd wordt in meer dan 180 landen. Maar er is meer! De muziek zal de bergen en dalen van Europa laten swingen met festivals zoals Musilac in  Aix Les Bains met een indrukwekkende line up (met onder andere Santana, The Chemical Brothers, Ben Harper, PJ Harvey et Kasabian), het Montreux Jazz Festival en het Paleo Festival in Nyon. In Oostenrijk zijn er aanbiedingen om gratis te kunnen skiën en in Auvergne worden de eerste schaatswedstrijden gehouden en autoraces. Alle stations hebben zo hun eigen evenementen en bieden dus genoeg redenen om u te verleiden tot een vakantie in de bergen.

Om uw zoektocht te vergemakkelijken heeft de nieuwe wintersportgids de beste culturele en sportieve evenementen tijdens de zomer voor u op een rijtje gezet. U hoeft alleen nog maar te kiezen voor een vakantie die het best bij u past. Natuurlijk vindt u buiten alle festiviteiten in alle dorpen ook de welverdiende rust en frisse berglucht waar iedereen zo van houdt. Hier vindt u meer informatie over zomerevenementen in de bergen. Ontdek de bijzondere sfeer in de bergen tijdens de zomer.

Vergeet niet dat de zomer u er niet van hoeft te weerhouden om te gaan skiën. In sommige skioorden zoals Tignes in Frankrijk of Sölden in Oostenrijk kunt u bijvoorbeeld zelfs nog skiën op de gletsjers in de maand juli. U kunt in de zomer bijvoorbeeld ook ’s ochtends lekker skiën en ’s middags een partijtje golfen of heerlijk surfen, zeilen of zwemmen op één van de meren in de Alpen. In de bergen zijn er activiteiten voor met het hele gezin of met een groep vrienden. Iedereen zal zich vermaken van cultuurliefhebbers, sportliefhebbers of liefhebbers van de natuur, rust en frisse lucht ! Geniet van uw vakantie op uw eigen manier : op de piste, in gezellige culinaire restaurants, musea of festivals of gewoon genietend van de flora en fauna tijdens een heerlijke wandeling of fietstocht. Kortom: Ideeën te over !

De auteurs van de wintersportgids van SkiHorizon houden u het hele jaar door op de hoogte van wat er allemaal te doen is in de bergen door middel van hun online artikelen die iedere maand uitgebracht worden en hun dagelijkse updates via de sociale netwerken. Behalve de bovengenoemde evenementen zult u dus ook op de hoogte gehouden worden van alle andere festiviteiten tijdens het zomerseizoen. Blijf daarom in op de hoogt met SkiHorizon via :

Facebook http://www.facebook.com/skihorizon.nl
Twitter http://twitter.com/skihorizon_nl
Hyves http://skihorizon.hyves.nl/

-einde-

Wilt u de artikelen of foto’s in deze Skivakantie gids gebruiken? Neem dan contact op met:

Ilona Reekers: ilona.reekers@travelhorizon.com / Tel nr. +33 (0)4 13 44 01 80

Ilona Reekers
The TravelHorizon Group,
455 avenue Galilée
Parc de la Duranne
13857 Aix-en-Provence Cedex 3 – France

Over SkiHorizon
SkiHorizon is onderdeel van de Travel Horizon Group en heeft meer dan 10 jaar ervaring met ski-gerelateerde vakanties.

Als de Europese leider voor wintersport vakanties is SkiHorizon in staat om een enorm scala aan bergvakantie opties te bieden in meer dan 300 Franse, Italiaanse, Oostenrijkse, Zwitserse en Duitse skigebieden.

Over de TravelHorizon Groep
TravelHorizon is een internationale reisorganisatie actief in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Nederland. TRAVELHORIZON GROUP, Europese N°1 in bergvakanties. Bestaande uit de volgende merken; SkiHorizon, Totem, Halloween, SnowRental, Sportura or ChaletTravel. De groep is door heel Europa aanwezig, met hoofdkantoren in Nederland en Frankrijk.

De groep is ontworpen om expert informatie te geven, grootste en beste keuze aan skivakanties qua geografie, type accommodatie, beschikbaarheid en extra services.

TravelHorizon bestaat uit de volgende bedrijven: www.skihorizon.com, www.sportura.com, www.halloween.be, www.totemvoyages.com, www.chalettravel.nl, www.spahorizon.com, www.net4ski.com, www.net4sea.com and www.travelhorizon.com

Over het SkiHorizon skivakantiegids redactieteam
De schrijvers en redacteuren van de gids bezitten over een goede combinatie van ski- en reiservaring.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*