première van Cars 2 bij FC Groningen

,

In Cars 2 nemen Bliksem McQueen en Takel deel aan een internationale grand prix, een gigantische race waarin wordt bepaald wie de allersnelste raceauto ter wereld is. Maar de wedstrijd wordt onverwacht een groot avontuur, want terwijl McQueen zich concentreert op de razendsnelle wedstrijd, raakt Takel verzeild in een geheime spionagemissie.

Première van Cars 2 kun je bijwonen bij FC Groningen, een programma met allerlei leuke activiteiten waaronder de aanwezigheid van de mascotte , Groby, van FC Groningen. 

Wanneer je lid van de Junior Club van FC Groningen bent kun je zelfs gratis naar de première van Cars 2. Hiervoor dien je je toegangsbewijs te reserveren op de volgende site: http://www.fcgroningen.nl/home/junior-club/activiteiten/extra-info-cars-2/ .  Niet leden en ouders kunnen voor € 9,50 ook  een toegangsbewijs kopen.

Lees hieronder het uitgebreide programma van de première van Cars 2 bij FC Groningen!

Programma:

29 juni 2011

14.00 uur Aanvang van de activiteiten in Restaurant de Groene Kathedraal

– Versieren van Cupcakes
– Springkussens
– Limonade en koek en cake gratis voor de kids

15.00 uur Aanvang van de première van Cars 2

– incl. pauze drankje en popcorn

17.00 uur Verwacht einde van programma

De verkoop van de kaarten is vanaf 6 juni 2011

Voor Ticket info kunt u terecht op de website van Euroborg Horeca : http://www.euroborghoreca.nl/over-ons/onze-agenda/premiere-van-cars-2-junior-club-dag of op de website van de Junior Club van FC Groningen : http://www.fcgroningen.nl/home/junior-club/activiteiten/extra-info-cars-2/ 

Race jij straks ook mee? Tot snel bij;

Euroborg Horeca  / Restaurant de Groene Kathedraal:
Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen
T 050 587 87 87
M info@euroborghoreca.nl
I www.euroborghoreca.nl  
T www.twitter.com/euroborghoreca