Speciale RECARO Mini Cooper sportstoel

, , , , , , , , ,

RECARO heeft speciaal voor de Mini Cooper haar RECARO Sportster CS autostoelen uitgevoerd met een print van de Union Jack op de rugschaal.

De Engelse vlag zie je wel vaker op het dak of op de zijspiegels van de zeer populaire Mini Coopers, maar in het interieur was deze nog niet verwerkt. BCS Recaro levert deze stoelen nu voor de aftermarket passend in elke BMW Mini Cooper. De RECARO Sporster CS stoelen kunnen nu dus niet meer alleen als optie in de Mini John Cooper Works gekozen worden, maar in een nog fraaiere uitvoering in alle modellen. De autostoel is standaard in vele bekledingsvarianten leverbaar en kan desgewenst zelfs bekleed worden in aangeleverd materiaal naar keuze. Optioneel kan er ook gekozen voor een verwarming en een universele zijairbag, zodat er qua comfort en veiligheid niets ingeleverd hoeft te worden.

De meerprijs van de RECARO Union Jack rugschaal is € 295,- inclusief 19% btw en is vanaf nu optioneel leverbaar op alle RECARO Sportster CS modellen. Ter promotie van de RECARO Sportster Union Jack wordt hij ook meegenomen in de diverse actiepakketten, waar het voordeel kan oplopen tot wel € 750,- per set.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*