Welke webshop wordt “The Ultimate Webshop” van 2011?

Van 1 mei tot 1 juli 2011 organiseert Ultimate Webshops de verkiezing “The Ultimate Webshop”. Online shoppers kunnen via www.ultimatewebshops.nl stemmen op hun favoriete webshop en maken daarbij kans op mooie prijzen. Ook voor de webshops zijn er leuke prijzen te winnen. De totale waarde van het prijzenpakket bedraagt maar liefst €500,-.

Iedere webshop kan zich aanmelden voor deelname aan de eerste ronde van deze verkiezing. Bezoekers van www.ultimatewebshops.nl kunnen vervolgens stemmen op hun favoriete webshop. Op 1 juni wordt bekend gemaakt welke webshops de meeste stemmen ontvangen hebben; zij gaan door naar de tweede ronde. Ook in deze ronde kunnen bezoekers van de website hun stem uitbrengen. Op 1 juli wordt bekend gemaakt welke webshop zich een jaar lang The Ultimate Webshop van 2011 mag noemen.

Voor zowel de stemmers als de webshops zijn er fantastische prijzen te winnen. De totale waarde van het prijzenpakket bedraagt maar liefst €500,- en wordt mede mogelijk gemaakt door mysterywebshopper.

Over Ultimate Webshops: UltimateWebshops.nl is opgericht in december 2010 en heeft als doel hippe, bijzondere en unieke webwinkels onder de aandacht te brengen bij online shoppers. De website biedt een overzicht van uiteenlopende webshops, aanbiedingen en winacties en geeft webwinkeliers diverse mogelijkheden om hun webshop te promoten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*