YourSurprise.nl – Een persoonlijk cadeau voor Vaderdag!

Zierikzee, 16 mei 2011

In Nederland wordt Vaderdag altijd de derde zondag van juni gevierd. Dit jaar valt Vaderdag op 19 juni, de zondag na het Pinksterweekend. De perfecte dag om je vader in het zonnetje te zetten met unieke Vaderdagcadeaus

Net als Moederdag vindt Vaderdag als officiële feestdag zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Sinds de jaren ’60 vieren we deze dag ook in Nederland. In ons land kwam Vaderdag slecht op gang, met name doordat vrouwen het huishouden runden en daarom meer recht hadden op een verwendag. Vaderdag komt echter steeds meer in trek, doordat steeds meer vaders meehelpen in het huishouden of zelfs het hele huishouden in hun eentje doen, waardoor ook zij een dag verdienen waarop zij verwend worden.

Tegenwoordig wordt Vaderdag vaak als familiefeest gevierd en worden er gezellige uitstapjes gedaan met de hele familie. Mensen die echter écht origineel willen zijn, kunnen bijvoorbeeld bij mooi weer een picknick organiseren waarbij er een gepersonaliseerde bierfles en bijpassende bierpul met eigen foto en tekst aan de vader gegeven worden. Het is natuurlijk ook mogelijk dat de heer des huizes meer een wijnliefhebber is. In dat geval bied je hem een wijnfles met persoonlijk etiket aan en een paar wijnglazen met je eigen tekst erop gegraveerd. Een gepersonaliseerd stuk chocolade is daarbij uiteraard niet te versmaden, zoals een boodschap van chocolade of chocoladehart met foto en tekst.

Een ander cadeau dat zeer goed zal bevallen voor Vaderdag en waarmee je kunt zeggen dat jouw vader de beste, leukste, liefste en knapste is, is een bedrukt BBQ schort. Laat je eigen originele ontwerp drukken op een BBQ schort, of natuurlijk de mooiste foto van jou en je pa samen met een leuke, grappige tekst. Leuk voor de zomerse BBQ avonden. Om je vader helemaal te verwennen kun je natuurlijk ook een heerlijk scheerpakket met persoonlijke verpakking cadeau doen. Een op en top mannelijk cadeau waarmee je jouw vader zeker verrast.

Vaders zullen zojuist genoemde cadeaus zeker waarderen. En dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait bij Vaderdag, het geluk van de vader!

Over YourSurprise.nl:
YourSurprise.nl is een online cadeaushop met de leukste en meest persoonlijke cadeau ideeën. Er zijn gepersonaliseerde cadeaus met foto’s, tekst en naam te vinden voor iedere gelegenheid en persoon. Alle geschenken worden in een vrolijke cadeauverpakking verzonden. Ook heb je de optie om een gratis cadeaukaartje met persoonlijke boodschap mee te sturen. Dus, ben je op zoek naar een origineel en leuk cadeautje, dan ben je bij YourSurprise.nl aan het juiste adres!

Voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Helen de Bie. Telefonisch bereikbaar op 0111-712465 of per email helen@yoursurprise.com.

Helen de Bie
Hoge Molenstraat 30
4301 KC Zierikzee
0111-712465
helen@yoursurprise.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*