Amber schrijft De Kempenaer Advocaten de modewet voor!

, , ,

Van 1 juni tot en met 3 juli 2011 vindt in Arnhem de vierde editie van Arnhem Mode Biënnale plaats die de naam Amber draagt. “Mode is Amber en Amber is Mode, een wispelturig en vluchtig fenomeen, wier persoonlijkheid overal in deze maatschappij te vinden is en aan wier invloed we nauwelijks kunnen ontsnappen.”, aldus Arnhem Mode Biënnale over haar muze.
Dat Amber ook invloed heeft op de advocaten van De Kempenaer, kunt u zien in een voormalig fabrieksgebouw op het AkzoNobel terrein, de locatie waar de hoofdexpositie van Arnhem Mode Biënnale 2011 is gevestigd.

Het Arnhemse advocatenkantoor liet al eerder zien dat ook zakelijke kleding modieus kan zijn. Tijdens Arnhem Mode Biënnale 2009 showden vrouwelijke advocaten op de catwalk ‘Meeserlijke Mode’ van een aantal gerenommeerde Nederlandse modeontwerpers. Dit keer is er meer te bewonderen dan alleen een show. Zowel mannelijke als vrouwelijke advocaten laten zich de (mode)wet voorschrijven door het team van Studio Amber, dat deel uitmaakt van Arnhem Mode Biënnale 2011. Het team, dat bestaat uit stylisten, kappers, visagisten en fotografen, laat de advocaten ervaren hoe het is om zich te laten bijstaan door een andere professional. De making-of en het eindresultaat van de styling worden onthuld in de modeshow ‘Modewetgeving’, die plaatsvindt op 23 juni a.s. om 18 uur in de Event Space van de hoofdlocatie van Arnhem Mode Biënnale (AkzoNobel-terrein).

————————————–

Noot voor de redactie:

Cindy, Ali & Hana dragen Conny Groenewegen, BLESS, Pendleton, H&M

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*