Bergritten: de uitdaging van de Tour de France

, ,

Elk jaar wordt de Tour de France in meer dan 170 landen gevolgd. Gedurende drie weken draait de wereld helemaal rond het wielrennen terwijl de beste renners wedijveren op Franse wegen. Met zes bergetappes waarvan er vier op hoogte aankomen, kunnen de experts in bergvakanties van SkiHorizon dit evenement niet links laten liggen. Naar aanleiding van dit evenement publiceerde SkiHorizon een nieuw artikel in haar Gids voor Bergvakanties.

Van 2 tot en met 24 juli vindt de Tour de France plaats. Deze wedstrijd wordt gereden op de Franse wegen en gaat door de Auvergne, de Pyreneeën en de Alpen, met geweldige etappes waarin de meest getalenteerde wielrenners ter wereld strijden om de beste tijd. De trui voor de beste klimmer, de bolletjestrui genoemd, is samen met de gele trui ongetwijfeld een van de meest begeerde truien van de wedstrijd. De bergetappes zijn de moeilijkste etappes en maken de wedstrijd extra spannend. Een evenement dat u niet mag missen!

In 2010 kwamen ongeveer 15 miljoen toeschouwers, zowel uit Frankrijk als uit het buitenland, hun favoriete wielrenners aanmoedigen. Sommigen kampeerden zelfs dagenlang langs de weg om de wedstrijd te kunnen zien. Ook dit jaar ziet het er veelbelovend uit, zowel wat betreft het aantal toeschouwers als de prestaties.

De ronde van Frankrijk 2011, die 6 bergetappes en 2 heuveletappes bevat, zal deze zomer opnieuw in het middelpunt van de sportbelangstelling staan. In het laatste artikel van de Gids voor Bergvakanties worden de etappes van de laatste editie van de Tour de France besproken. Voor meer informatie klikt u hier.

Ontdek onze beste aanbiedingen voor de Tour de France 2011!

Het gebergte heeft heel wat verrassingen in petto en met de passerende wielrenners en een grote variëteit aan activiteiten in de nabijgelegen bergstations belooft het vakantiegangers talloze onvergetelijke momenten. De Gids voor Bergvakanties van SkiHorizon geeft tips en wetenswaardigheden om lezers te helpen bij het kiezen van een Europees bergstation dat aan hun wensen voldoet. De gids wordt aan het seizoen aangepast en er worden elke maand nieuwe artikelen over zomervakanties in de bergen gepubliceerd. Binnenkort kunt u bijvoorbeeld lezen over de beste golfbanen, extreme bergsporten en bergwandelingen. U vindt er vanzelfsprekend ook artikelen over skiën en wintersporten, zodat u uw volgende skivakantie kunt gaan plannen.

Houd via de verschillende sociale media contact met SkiHorizon om op de hoogte te blijven over vakanties en activiteiten in de bergen.

U vindt SkiHorizon:
op Facebook: http://www.facebook.com/skihorizon.nl
op Twitter: http://twitter.com/skihorizon_nl
op Hyves: http://skihorizon.hyves.nl

-einde-

Wilt u de artikelen of foto’s in deze Skivakantie gids gebruiken? Neem dan contact op met:

Ilona Reekers: ilona.reekers@travelhorizon.com / Tel nr. +33 (0)4 13 44 01 80

Ilona Reekers
The TravelHorizon Group,
455 avenue Galilée
Parc de la Duranne
13857 Aix-en-Provence Cedex 3 – France

Over SkiHorizon
SkiHorizon is onderdeel van de Travel Horizon Group en heeft meer dan 10 jaar ervaring met ski-gerelateerde vakanties.

Als de Europese leider voor wintersport vakanties is SkiHorizon in staat om een enorm scala aan bergvakantie opties te bieden in meer dan 300 Franse, Italiaanse, Oostenrijkse, Zwitserse en Duitse skigebieden.

Over de TravelHorizon Groep
TravelHorizon is een internationale reisorganisatie actief in Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, België en Nederland. TRAVELHORIZON GROUP, Europese N°1 in bergvakanties. Bestaande uit de volgende merken; SkiHorizon, Totem, Halloween, SnowRental, Sportura or ChaletTravel. De groep is door heel Europa aanwezig, met hoofdkantoren in Nederland en Frankrijk.

De groep is ontworpen om expert informatie te geven, grootste en beste keuze aan skivakanties qua geografie, type accommodatie, beschikbaarheid en extra services.

TravelHorizon bestaat uit de volgende bedrijven: www.skihorizon.com, www.sportura.com, www.halloween.be, www.totemvoyages.com, www.chalettravel.nl, www.spahorizon.com, www.net4ski.com, www.net4sea.com and www.travelhorizon.com

Over het SkiHorizon skivakantiegids redactieteam
De schrijvers en redacteuren van de gids bezitten over een goede combinatie van ski- en reiservaring.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*