Gratis overnachting Maastricht met Mosa Tegels van Tegelhuis Montfoort

Mosa tegels actie bij Tegelhuis Montfoort9 juni 2011 – In de maanden juni, juli en augustus van dit jaar organiseert Tegelhuis Montfoort een speciale actie voor klanten die tegels van het merk Mosa bestellen. Bij aankoop van minimaal 50 vierkante meter Mosa tegels ontvangt men een gratis cadeaubon voor een overnachting in Maastricht – of één van meer dan 100 andere plaatsen. Tegelhuis Montfoort, licht de actie toe: “Van de honderd tegelmerken die wij verkopen, komen er slechts enkele uit Nederland. Daarvan is Mosa het meest gevraagde merk. Natuurlijk verkopen wij ook graag Italiaanse en Spaanse tegels, maar als Nederlander ben je er toch trots op dat één van onze populairste producten een honderd procent Nederlands fabricaat is, dat zich qua kwaliteit en design kan meten met de beste internationale tegels. Maastricht is niet alleen de vestigingsplaats van Mosa maar ook een geweldig leuke stad om te verkennen, vandaar deze actie.”

Zo krijgt u een gratis weekend in Maastricht
Klanten die in de maanden juni, juli en augustus 2011 minimaal 50 vierkante meter Mosa vloertegels of Mosa wandtegels bestellen bij Tegelhuis Montfoort, ontvangen behalve onze scherpe prijs een gratis een Bongo “Heerlijk Logeren” bon die recht geeft op een gratis overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen. Deze cadeaubon is geldig tot 29 februari 2012. De cadeaubon kan gebruikt worden voor een overnachting in Amrâth Hotel DuCasque in Maastricht, maar ook in één van de meer dan 100 geselecteerde hotels in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. U krijgt de Bongo bon thuis gestuurd zodra uw betaling voor de tegels door ons ontvangen is. Per bestelling en per huishouden wordt maximaal één gratis Bongo bon aangeboden. Bent u op zoek naar tegels, vraag dan per e-mail een offerte. Wij verkopen Mosa vloertegels 60×60 cm al vanaf 55.95 euro per m2!

Over Tegelhuis Montfoort
Tegelhuis Montfoort is in 2005 opgericht. Het bedrijf verkoopt tegels, natuursteen en accessoires via de showroom in Montfoort en de webwinkel op www.tegelhuismontfoort.nl. Tegelhuis Montfoort onderscheidt zich door een bijzonder scherpe prijsstelling, een snelle reactie op aanvragen en een persoonlijke, uitstekend bereikbare klantenservice. Tegelhuis Montfoort voert ongeveer honderd verschillende tegelmerken, waaronder populaire merken zoals Mosa tegels, Sphinx, Villeroy en Boch, Rak, Kerlite en Margres.

Contact & Showroom
Tegelhuis Montfoort
Ronald van Gemeren
Vlasakker 14
3417 XT  Montfoort
Tel. 0348-473569
info@tegelhuismontfoort.nl

Openingstijden showroom:
Dinsdag t/m Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag en Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur
Zondag & Maandag: Gesloten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*