Gratis WomaX zelfverdediging workshop 25 juni bij Special Sports Amstelveen

Persbericht:
Amstelveen, 20 juni 2011
MMA Women organiseert op 25 juni 2011 in samenwerking met Vital Skills WomaX een unieke gratis workshop voor leden en niet leden van Special Sports Amstelveen.
Mabel van den Dungen, ambassadeur MMA Women “Ik doe al aan kickboksen sinds mijn zeventiende. Ik vond het altijd de beste work-out voor mijn lichaam. De wetenschap dat je jezelf kan verdedigen, geeft zoveel innerlijke kracht dat je een soort preventief onzichtbaar schild om je heen hebt hangen. Ik zou elke vrouw willen zeggen dat een gevoel van innerlijke veiligheid het mooiste is wat je jezelf kan geven.”
Na het enorme succes van Groningen, Amersfoort, Tilburg, Amsterdam, Roden en Alphen /ad Rijn, is er weer een GRATIS workshop! Tanja Jess, Helga van Leur, Des’ray, Mabel van den Dungen, Titiana van Polanen Petel, Linda Gausachs Grandia, Esther Schouten en diverse andere dames gingen je al voor.
Waarom deze GRATIS workshop volgen? Die vraag is makkelijk te beantwoorden. Training in zelfverdediging geeft je vele inzichten. Buiten het feit dat trainen goed is voor je gezondheid, leert zelfverdediging je op een comfortabele manier hoe je altijd veilig kunt zijn vanuit jezelf. We gaan je niet de cijfers van geweld op straat of huishoudelijk geweld noemen die elk jaar groeien. Of het er nu 1 is of 1.000.000, elke aanranding, verkrachting, uiting van fysiek- of mentaal geweld is er 1 te veel. Zelfverdediging is echter niet beperkt tot het uitschakelen van een aanvaller; het doel is immers om jezelf te beschermen, niet de aanvallers te verslaan. Een opening maken zodat je kan weglopen, of de aandacht trekken van omstanders, zijn ook vormen van zelfverdediging. Het belangrijkste van zelfverdediging is de juiste combinatie van fysieke en mentale aspecten. Voor, tijdens en na de workshop heerst er een gemoedelijke sfeer zodat je makkelijk contacten legt en ideeën uitwisselt.
Dit evenement is tevens ook de introductie van Vital Skills WomaX, weerbaarheid voor vrouwen door vrouwen. WomaX is een initiatief van Special Sports Amstelveen, waaraan bekende vechtsportsters zoals Saskia van Rijswijk, Jessica Gal en Yasmin Sewgobind en vele anderen meewerken.
De zaal gaat open om 13:00 uur en we starten om 13:30 uur. De workshop duurt ongeveer tot 15:30 uur met een kleine pauze van 15 minuten. Schrijf jezelf in voor deze workshop en kom 25 juni naar Special Sports Amstelveen, Escapade 1, 1183 NM Amstelveen
Inschrijven: http://www.mmawomen.nl
Vital Skils: http://www.vitalskills.eu
e-mail: info@vitalskills.eu
Informatie over Special Sports : http://www.specialsports.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*