Haurex toont Italiaans smaak bij WatchXL

Haurex Talento-R 0d367uny

Haurex Talento-R 0d367uny

Het Italiaanse horlogemerk Haurex laat zich met de nieuwe modellen Maestro, Challenger-RS, Black Sea, Talento en Talento-R weer van zijn beste kant zien. Sportieve horloges voor mannen en vrouwen met smaak. Italiaanse smaak. De nieuwe horloges zijn onder andere verkrijgbaar bij officieel Haurex dealer WatchXL.

Met een Haurex horloge kunt u er altijd zeker van zijn dat u de laatste mode om uw pols draagt. Dat is Italianen wel toevertrouwd. Wat te denken van de Haurex Talento-R modellen. Het klopt allemaal precies. De ronde wijzerplaat met chronograaf en 24-uursweergave, de metalen of lederen band en de beveiliging die de kroon moet beschermen. Het geeft de 42 millimeter grote horloges een robuust uiterlijk, terwijl het ze ook voor mensen met een smallere pols makkelijk te dragen vallen.

De Haurex Challenger-RS is een totaal ander horloge. Met een doorsnee van 48 millimeter en hoekige vorm straalt het sportieve XL horloge pure kracht uit. Naast een chronograaf beschikt de Challenger-RS ook over datum- en 24 uursweergave. Dankzij de subtiele vrolijk kleuren en rubberen band een echte aanrader voor een ieder die van sportief houdt.

Haurex Talento 1a367unn

Haurex Talento 1a367unn

Opvallend aan de Haurex Black Sea collectie is de wijzerplaat, die uit vier vlakken en twee kleuren bestaat. Daarnaast hebben de horloges een grote bezel met een opmerkelijk kleurtje. Met een doorsnede van 44 millimeter is de Haurex Black Sea zowel geschikt voor de heren- als de vrouwenpols. De armband is gemaakt van nylon.

Voor een chique look moet u een Haurex Maestro dragen. Een roségouden, geelgouden of een PVD zwarte kast geven het de uitstraling die bij een echte heer hoort. De kleur van de kast komt ook weer terug in de wijzerplaat, die naast een chronograaf ook over datum- en 24 uursweergave beschikt. Afgewerkt met een schitterend bewerkte zwarte lederen armband steelt u de show op uw zakelijk afspraak. En dat voor slechts 229 euro.

Klik hier voor meer horlogenieuws.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*