MMA Vital Skills clinic met Fedor Emilianenko

Special Sports Amstelveen organiseert op 3 juni 2011 een MMA Vital Skills clinic met Fedor Emilianenko, met dit evenement sluit Special Sports in stijl haar benefiet activiteiten voor Japan af.

Fedor Vladimirovich Emelianenko ,Fyodor Vladimirovich Yemelyanenko (geboren  September 28, 1976 is de meest succesvolle en gerespecteerde Mixed-Martial-Arts vechter op dit moment.Fedor Emelianenko bereidt zich bij Special Sports Amstelveen voor op zijn gevecht tegen de light heavyweight kampioen Dan Henderson dat gepland staat in juli.Special Sports Amstelveen heeft een aantal trainers en vechtsporters in huis, die tot de absolute wereld top behoren. Fedor en zijn Russische team zijn er regelmatig te vinden er om te trainen met Peter Teijsse, Ernesto Hoost, Remco Pardoel en anderen vechtsport specialisten

Tijdens de MMA Vital Skills clinic op vrijdagavond 3 juni die begint om 20:00 uur en eindigt om 21:30 uur zullen buiten Fedor Emilianenko, Gegard Mousasi, Ernesto Hoost en Remco Pardoel, Peter Teijsse vele bekende vechters uit de MMA, BJJ en K1 aanwezig zijn.

Opgeven en inschrijven kan bij de receptie van Special Sports of via het inschrijfformulier op www.vitalskills.eu. De clinic vindt plaats in de sportzaal en het maximale aantal deelnemers is 75 personen. De clinic is toegankelijk voor leden en niet leden van Special Sports Amstelveen.Een minimum donatie van 20 Euro voor het benefiet voor Japan is verplicht, voor je donatie ontvang je ook een MMA DVD.

Special Sports vervult met haar 5000 leden een belangrijke functie in het sportieve en sociale leven van Amstelveen.

Een aloud Japans Budo gezegde luidt: “Bun bu ichi” (“De pen en het zwaard zijn één”) – kennis (geest) en kunde (lichaam) komen samen. Special Sports Amstelveen richt zich niet alleen op fysieke training, maar schenkt ook veel aandacht aan de geestelijke en spirituele aspecten van training. Vital Skills (“Training die het verschil maakt”) is een nieuw concept van Special Sports, waarin interne- en externe training  samen komen.

Noot voor de redactie: info over de Vechtsport Clinic met: Fedor Emilianenko

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Ron Nansink info@vitalskills.eu

Workshop Fedor Emilanenko benefiet Japan: http://www.vitalskills.euInformatie over Special Sports :     http://www.specialsports.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*