Nederlander kent kosten vakantie op kindvriendelijke vakantieparken niet

Een groot deel van de Nederlandse gezinnen die op vakantie gaat weet vooraf niet wat de vakantie zal kosten. Nederlanders gaan tijdens de vakantie met hun gezin graag naar de camping, bungalowparken of vakantieparken. Pas achteraf weet meer dan 70% van de Nederlandse gezinnen hoeveel hun vakantie precies gekost heeft. Voor ongeveer een kwart van de gezinnen pakt de vakantie duurder uit dan gepland was. Behalve dat Nederlanders geen idee hebben hoe duur de vakantie kost, denken ze ook niet na over de dagelijkse uitgaven. Tijdens de vakantie let de gemiddelde Nederlander niet op geldzaken, slechts een op de tien houdt de dagelijkse uitgaven bij.

Vakantiekosten leveren bij thuiskomst weinig discussie op bij Nederlandse gezinnen. Nederlandse gezinnen besteden hun vakantiedagen aan kindvriendelijke vakantieparken, bungalowparken Limburg, kindvriendelijke campings of een luxe vakantievilla Nederland.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*