Nieuwe keuken voor restaurant met Michelin ster

Gewoonlijk is het restaurant voor vier weken gesloten in de zomerperiode. Nu zal het restaurant nog twee weken extra gesloten zijn in verband met het plaatsen van de nieuwe semiopen keuken, vertelt de eigenaar en tevens chef-kok van het met een Michelin ster bekroonde restaurant.

De eigenaar investeert een paar ton euro in de keukens van het populaire restaurant. De oude keuken was niet meer hedendaags, er was weinig licht, de werkbanken waren te laag en het werd er te krap. De bedoeling van deze investering is het creëren van een prettige werksfeer voor het personeel.

De nieuwe keuken zal een semiopen karakter krijgen, dit biedt de restaurant bezoekers doorkijk naar de keuken. Vast staat dat de nieuwe keuken een nieuw apparaat krijgt, waarmee je producten kunt roken. Mensen die ook een keuken op maat willen zoals deze, kunnen terecht bij keukens Maastricht.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*