Online games spelen steeds populairder

Het spelen van spelletjes heeft in de laatste jaren flink toegenomen. Niet alleen op de computer maar ook via mobiele telefoons of tablets is het tegenwoordig mogelijk om online games te spelen. De gemiddelde Nederlander speelt, per week, 4.5 uur games. In 2009 lag dit nog op 2.9 uur per week. Kortom de uren online gamen zullen inde komende tijd nog stijgen. Kijk maar naar de vele aanbiedingen van spellen op Facebook.com, vooral het spel Farmville heeft ontzettend veel spelers. Het voordeel van online games is dat het geen ruimte op de computer in gebruikt neemt en er altijd automatisch een safegame wordt aangemaakt. Naast het spel Farmville zijn er ook online games zoals Bubbles. Dit spel is vooral bij jongere kinderen zeer belieft.

Bij Bubbles schieten de spelers met gekleurde ballen, die ballen worden van onderuit in het speelveld geschoten. Wanneer de geschoten bal tegen twee of meer elkaar rakende ballen van dezelfde kleur wordt geschoten, worden deze allemaal verwijderd. Regelmatig komen er van boven weer nieuwe ballen in het spel, waarbij de rest van het speelveld soms een beetje door elkaar geschud wordt.
Het klinkt zeer eenvoudig maar probeer het maar eens een aantal levels uit. Het wordt vanzelf stukken ingewikkelder, maar het blijft leuk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*