Ook David Coulthard schittert met TW Steel horloge

TW Steel David Coulthard Special Edtion CE4001

TW Steel David Coulthard Special Edtion CE4001

Bij TW Steel hebben ze het druk. De ene naar de andere ster wordt door het Nederlandse horlogemerk als ambassadeur gecontracteerd. Eén van de nieuwste helden is voormalig Formule 1 coureur David Coulthard. Hij heeft sinds kort ook een eigen horloge(s): de TW Steel David Coulthard Special Edition CE4001 en CE4002. Het horloge is onder andere verkrijgbaar bij webshop WatchXL.

Onder andere Tim en Tom Coronel, Tommy Robredo, Lucas di Grassi, Emerson Fittipaldi, Dario Franchitti en pas geleden nog Michael Doohan gingen David Coulthard al voor met een eigen horloge. Eerlijk is eerlijk, Coulthard misstaat hier allerminst tussen. De Schot/Monegask rijdt al enkele jaren niet meer in de Champions League van de autosport, maar heeft nog altijd een zeer grote naam. Wat wil je, 13 zeges in 241 wedstrijden. Tegenwoordig is hij als commentator bij de BBC nog immer een graag geziene gast op de grid.

Bij de stijlvolle Brit hoort een stijlvol horloge. Dat heeft TW Steel goed begrepen. De TW Steel CE4001 en CE4002 zijn echte onderscheidende horloges. Geen tophorloge, maar gewoon buitencategorie. Ze hebben een prachtige edelstalen sandblasted kast, afgewerkt met een PVD donkere titanium coated bezel. Uiteraard beschikken de herenhorloges over vrijwel onverwoestbaar saffier glas, dat het Citizen Miyota OS25 chrono uurwerk tegen alle invloeden beschermt. Er zijn twee afmetingen,  een 44 millimeter (CE4001) en 48 millimeter editie (CE4002). De grijze Italiaans generfde leren horlogebandjes maken de horloges compleet.

De TW Steel CE4001 is verkrijgbaar voor 639 euro en de grotere CE4002 kost 679 euro bij officieel dealer WatchXL. Kijk voor meer horlogenieuws op www.horlogenieuws.wordpress.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*