OSL Europe introduceert B2B webshop voor kleding- en schoenenbranche

,
OSL Europe BV softwareleverancier kleding- en schoenenbranche

Sinds kort is de B2B webshop van OSL Europe beschikbaar, volledig geïntegreerd in de ERP applicatie STYLEman. OSL Europe heeft haar nieuwste product onlangs succesvol op de markt gebracht. STYLEman gebruikers kunnen hun klanten toegang geven tot de B2B webshop. Zij kunnen eenvoudig online (voorraad)orders plaatsen en de status van hun orders inzien. Detaillisten die via de webshop orders plaatsen worden nooit teleurgesteld, omdat de webshop een integraal onderdeel is van STYLEman is de voorraad altijd up-to-date. De webshop is klantvriendelijk en eenvoudig in gebruik en beheer. Artikelen, prijzen en foto’s zijn eenvoudig toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen uit de webshop.

Wat maakt de B2B webshop van OSL Europe uniek?

OSL Europe kent de kleding- en schoenenbranche door en door. Daarom is de B2B webshop zó ontwikkeld, dat de matrix (artikel, kleur, fit en maat dimensie) het hart van het systeem is. Dit maakt zowel het bestellen van een artikel in meerdere kleuren en maten als het onderhouden van de webshop zeer eenvoudig.

Ook standalone beschikbaar

Voor bedrijven die (nog) niet met STYLEman of een ander ERP pakket werken of die in hun huidige ERP pakket geen B2B webshop module hebben, is de B2B webshop ook standalone beschikbaar. Deze oplossing is uitermate geschikt voor agenturen die hun monstercollectie online willen verkopen of distributeurs die retouren online willen aanbieden.

Over OSL Europe

OSL Europe ontwikkelt en levert fashionsoftware specifiek voor de kleding- en schoenenbranche. De organisatie beschikt over uitgebreide kennis van bedrijfsprocessen en -technieken in de modebranche en is een betrouwbare leverancier van solide software-oplossingen, waaronder STYLEman en  STYLEprm. De oplossingen van OSL Europe bewijzen zich dagelijks bij klanten in binnen- en buitenland. OSL Europe is niet slechts een softwareleverancier, maar juist ook een partner die haar klanten begeleidt in het automatiseren van hun bedrijfsprocessen. Klanten krijgen ondersteuning in het verbeteren van hun performance, bedrijfsprocessen en concurrentiepositie.

Voor meer informatie gaat u naar www.osl.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*