Scoop welzijn Almelo lanceert Spelenderwijs: peuteropvang onder schooltijd

, ,

Interesse? www.scoopspelenderwijs.nl voor meer info of aanmelden

Scoop welzijn Almelo lanceert Spelenderwijs: peuteropvang onder schooltijd

Scoop welzijn in Almelo breidt haar aanbod voor 2 tot 4 jarigen uit met opvang in schooltijden onder de naam Spelenderwijs peuteropvang op 4 van de 15 locaties. Ook alle peuterspeelzalen gaan na de zomer verder onder de naam Spelenderwijs. Op de peuterspeelzaal worden kinderen optimaal voorbereid op de basisschool. Ouders vinden dit belangrijk. Veel (werkende) ouders willen ook graag dat de tijden goed aansluiten bij hun dagelijkse bezigheden of willen meer dan twee dagdelen opvang voor hun kind. Scoop Spelenderwijs peuteropvang onder schooltijd speelt hier op in. Het aanbod van de traditionele peuterspeelzaal op de huidige 15 locaties blijft gewoon gehandhaafd maar gaan na de zomer ook verder onder de naam Spelenderwijs. De nieuwe opvang variant is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van acht tot half vier. Op woensdag is de variant geopend van acht tot een uur. De kinderen met een peuterspeelzaal arrangement komen een vaste ochtend (2,5 uur) en middag (2 uur) op verschillende dagen. Vanaf 1 september biedt Spelenderwijs de verschillende arrangementen naast elkaar aan op MFA De Rotsduif (Windmolenbroek), BBS De Riet (De Riet/Nieuwland) en op basisschool Kunstmagneetschool (Ossenkoppelerhoek/Nieuwstraatkwartier) en op peuteropvang ‘t Bijenkorfje. Meer informatie of aanmelden? www.scoopspelenderwijs.nl of telefonisch: 0546 – 544 100

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*