Vijf Internet Dating Adviezen

Jaarlijks trouwen duizenden mensen die elkaar via internet en dus een datingsite hebben ontmoet. Wilt u opvallen tussen al deze zoekende mensen lees dan deze tips die wij in dit artikel geven.

Internet dating adviezen

De juiste datingsite kiezen

Schat in bij welke online dating site u zich het beste kunt melden. Wij hebben nogal wiedes een bulletin van dating sites, ontdek hier de ervaringen en meningen en laat svp ook uw ervaring achter.

Met online daten is voorzichtigheid geboden

Online daten is gezellig maar het is enorm belangrijk dat het wel risicoloos gebeurt. Wijk niet af van de volgende regels; verstrek nooit te uitgebreide eigen data, plan de eerste date altijd in het openbaar en ga uit van uw gevoel! Als uw gevoel zegt om niet af te spreken met een bepaald persoon, doe het dan niet! Zie hier meer tips over veilig online daten.

Maak je profiel #winning

Je profiel bepaald of men je een bericht stuurt of niet, wees zorgvuldig met het opmaken van uw online profiel.

Wij adviseren dat uw profiel uitnodigend, grappig, rechtuit en aangenaam is. Vermijd afbrekend taalgebruik en zinnen gelijk aan: “Ik ben al zo lang alleen”, “Ik weet niet waarom ik dit doe” en nog meer van zulke teksten.

Foto

Bij het bekijken van een profiel is het eerste waar men naar kijkt de profiel foto. Zorg dat de foto u goed op de foto staat en dat de foto niet te klein is.

Afgewezen? Blijf respectvol

Blijf telkens beleefd. Ook al wijzen ze u af, wees altijd beleef.

Besluit nimmer om niks meer van u te laten weten, als iemand u toch niet aanspreekt laat het goedaardig weten en verdwijn niet zomaar uit beeld bij iemand!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*