Volkswagen leasen nog steeds populair

,

Uit een kwartaal update van een leasemaatschappij kiezen mkb ondernemers steeds vaker voor een Volkswagen leasen, gevolgd door Audi A3 lease. Daarnaast kiest deze groep in hoofdzaak voor de basisondersteuning rondom de leaseauto. De leasemaatschappij maakte een analyse van leasecontracten afgesloten in het eerste kwartaal van 2011 van mkb met een lease auto occasion of leaseauto.

Bij het afsluiten van een leasecontract hebben klanten uit mkb dikwijls een lease plan. Naast de standaard leaseauto keus, geven de klanten de voorkeur aan een vrije autokeus. Auto’s van het merk Volkswagen waren zeer populair en gewild, gevolgd door merken zoals Audi, Seat en Peugeot.

Het is opmerkelijk dat kleine ondernemers over het algemeen kiezen voor basis ondersteuning vanuit het leaseplan. Juist mkb ondernemers kiezen onderweg voor meer comfort en luxe dekking met hulpverlening in geheel Europa. Kleine ondernemers eisen veel minder en zijn tevreden met een kleinere vervang auto, als het werk maar door kan gaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*