Wilt u snel afvallen bij de buik?

Voor de massa mensen die moeten afslanken is het nog mogelijk om een paar kilo’s af te slanken. Dit gaat regelmatig gepaart met de nodige moeite, maar uiteindelijk zal het afslanken wel lukken. Bij natuurlijk een krachtige wil en juiste motivatie.

Direct snel afvallen

Een persoon kan snel willen afvallen omdat in een bepaalde tijd men een bepaald stuk kleding aan moet kunnen wat slechts in 1 maat is te verkrijgen, wellicht is iemand zijn oude lichaam en leefstijl zo zat dat die erg snel wil afvallen, zo zijn er ook meerdere oorzaken om te verzinnen wat de reden is dat iemand snel zou willen afslanken.

Afvallen buik

Waar 9 van de 10 mensen mee te maken hebben is afvallen buik. Dit is een van de moeilijkste gebieden. Dit kan ook diverse redenen hebben.

Het buikvet verbranden gaat samen met hardlopen, gezond voedsel en het trainen van de buik. Wanneer een van de 3 genoemde elementen voor jou moeizaam bereikbaar zijn dan is afslanken bij de buik een moeizame opdracht. Maar zoals eerder geschreven is een behoorlijke wil en forse motivatie een eis als u als u bij de buik wilt afvallen.

Oefeningen voor de buik

Buikspieroefeningen zijn niet voor iedereen favoriet, dikwijls heeft men ook uitvluchten om juist geen buikspieroefeningen te doen. Geen tijd, geen energie, geen idee hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden zijn menigmaal gehoorde verontschuldigingen. Als jij voor je zelf doelen vaststelt en schematisch aan de training begint dan kan ook jij bij de buik afvallen!

Tip: Afvallen bij de buik? Doe buikspieroefeningen

Een waardevolle tip die ik u kan adviseren is om een weekrooster te maken met een aantal buikspieroefeningen die u kunt doen voor het na bed gaan en na het wakker worden. Dit hoeven zeker niet uren lange sessies te zijn. Als u drie setjes van 25 herhalingen buikspieroefeningen doet gaat u snel resultaat merken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*