Aanhangwagen met koperen kabels aangetroffen

Een jongeman is vanmorgen aangehouden door de politie op verdenking van diefstal. Hij heeft zich vermoedelijk schuldig gemaakt aan koperdiefstal. Door een tip heel vroeg vandaag, vond de plaatselijke politie op een parkeerterrein een aanhangwagen met koperen kabels.

De politie trof op de parkeerplaats een aanhangwagen met dubbele assen en een flinke hoeveelheid koperen kabels. De kabels zijn verschillend, het gaat om dunne kabels, groene kabels tot armdikke kabels. De dikke kabels hebben een rode kleur met een driedelige kern, maakte de politie bekend.

Vermoedelijk is het materiaal gestolen door een twintigjarige man. De politie onderzoekt de afkomst van de kabels en gaat opzoek naar de aanhangwagen verhuur. Mensen met tips omtrent aanhangwagens en koperen kabels, kunnen het anoniem melden via hiervoor bestemde telefoonnummers.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*