De oplossing om af te vallen staat online !

,
  • Wil jij snel afvallen?
  • Wil jij afvallen voor de zomer?
  • Wil jij lekker op het strand liggen zonder je te schamen?
  • Wil jij afvallen zonder al te veel moeite?

Als je voor de bovenstaande vragen meerdere keren met ja hebt beantwoord dan is de nieuwe blog: http://www.hoesnelafvallen.org/ helemaal iets voor jou!

Op hoesnelafvallen.org vind je tips en trucs die ervoor zorgen dat je sneller en gemakkelijker kunt afvallen.

5 tips om sneller af te vallen:

Om dit bericht niet heel kort te houden en toch even wat waardevoller te maken dan alleen het promoten van de site wil ik nog even 5 tips megeven. Deze 5 tips zorgen ervoor dat je sneller kunt afvallen. Je moet er alleen aan houden !

Tip nummer 1: Je moet bij 1 of meerdere maaltijden je koolhydraten (brood, pasta, rijst, aardappelen, bonen, etc.) vervangen met eiwitten (vis, vlees) en groeten. Zorg er ook voor dat je bij het avond eten geen koolhydraten eet. Let op: Ik zeg niet dat je ze nooit meer mag eten !

Tip nummer 2: Drink groene smoothies ! Groene smoothies zijn drankjes vol met groeten. Dit kun je zelf heel eenvoudig maken. Je zet een aantal groeten in de mixer en MAX 2 stuks fruit. We proberen af te vallen en in fruit zit suiker en om het een beetje een smaak te geven zetten we MAX 2 stuks fruit in! Daarna giet je er nog water bij. Je giet de water even veel als de groenten. Als de mixer tot de helft vol zit met groenten dan giet je tot de helft wat water bij. Je mixt het en klaar is je smoothie! Drink smakkelijk . Deze smoothies kun je tussen door drinken of gewoon wanneer je dorst hebt.

Tip nummer 3: Schrap de melkproducten van je voedingspatroon ! Het kan een beetje vreemd en raar overkomen maar als je dit niet toepast dan kom je nog altijd bij. Na je babytijd maakt je lichaam geen hormonen meer om die melkproducten te gaan verbranden. En dit zorgt ervoor dat ze als vet worden opgeslagen. In groente zit veel meer calcium dan dat je bij een melk kan vinden ! Ik herhaal het nog een keer: Ik zeg niet dat je ze nooit meer mag eten/drinken!

Tip nummer 4: Ga beter slapen ! Dit is super belangrijk als je wilt gaan afvallen. Wanneer je niet goed slaapt dan kan de vet-opslag hormoon de vet niet afbreken en dit zorgt er uiteindelijk voor dat je meer vet gaat opslaan en hierdoor word je juist dikker !!

Tip nummer 5: Eet omega-3 vet zuren. Omega-3 vet zuren remmen de vet opslag en stimuleert de vet verbranding !

Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb weten te helpen. Ga deze 5 tips toepassen en je zult veel sneller resultaten zien ! Check de site voor meer tips: http://www.hoesnelafvallen.org.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*