Doe mee aan de ‘Mijn-haar-wil-niet-zitten-wedstrijd’ en win superprijzen

,

Heb jij ook weleens een bad hair day? Dagen dat je haar gewoon niet doet wat je wilt? Geen kopzorgen! Plaats je gekke, funky, leuke of grappige foto van je kapsel op onze Facebook-pagina en val in de prijzen.

Wat valt er te winnen?
In deze wedstrijd is er niet één winnaar, maar zijn het er twee! De winnaars van de ‘Mijn-haar-wil-niet-zitten-wedstrijd’ ontvangen allebei drie maanden lang gratis haarverzorgingsproducten ter waarde van 180 euro.

Hoe doe je mee?
Iedereen mag meedoen; jong of oud, man of vrouw, blond of bruin. De foto’s kunnen door de deelnemers zelf op onze Facebook-pagina geüpload worden. De foto’s met de meeste ‘vind ik leuk’-waarderingen worden tot winnaars bekroond. Uiteraard mag je ook een gekke bek trekken op de foto of je kapsel zo stylen, zodat er iets geks uit komt: hoe grappiger, hoe beter!

Hoe upload je je foto?
Zodra je ons leuk vindt en op de ‘vind ik leuk’-knop klikt op onze website Haarfabriek.com of op de Facebook-pagina Haarfabriek, dan kun je foto’s uploaden. Ook kun je foto’s e-mailen naar l.knispel (at) lichtwer.nl. Deelname kan tot 1 september 2011. Opgestuurde foto’s worden vertoond op onze website en Facebook-pagina. De winnaars worden half september bekend gemaakt.

Over Haarfabriek.com
Haarfabriek.com is een informatieve website over haar en haarproducten. Op de website vind je informatie over de verzorging van het haar, haartrends en tips en trucs om leuke kapsels te creëren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*