Flessenpost in een digitaal jasje.

Weet U het nog? Een ieder kent het vast wel of heeft wel eens een flessenpost gevonden. Eindeloze strandwandelingen op het strand en dan ineens ligt daar die lege fles met een briefje erin. Wat zal er op staan en van wie zal het zijn? Waar is deze flessenpost ter zee gegaan? En waar is deze uiteindelijk terecht gekomen. Menigeen zal wel eens een flessenpost in de zee hebben gegooid. Maar heeft U er ooit weleens wat van weer gehoord?

Miranda Meijer, eigenaar van Vakantie Service Bureau Terschelling, heeft de Flessenpost op haar website geïntroduceerd en in een digitaal jasje gestoken. Eilanders, maar ook eiland liefhebbers, kunnen Gratis op haar website een digitale flessenpost plaatsen in diverse rubrieken aangaande Terschelling.De advertenties kunnen via Social Media, Twitter en Facebook worden gepromoot worden.

Plaats ook eens een flessenpost en wacht af wie er reageert.

Vakantie Service Bureau Terschelling

info@vsbt.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*