Gratis toegangsbewijs voor de Love & Marriagebeurs in Groningen.

De bekende leeuwarder fotograaf Simon van der Woude biedt ieder bruidspaar dat dit jaar bij hem een trouwreportage boekt een gratis toegangsbewijs aan voor de Love & Marriage beurs in Groningen. In januari 2012 is er weer een geweldige trouwbeurs in de Martiniplaza  te Groningen. Ook fotograaf Simon van der Woude is weer van de partij om de nieuwste ontwikkelingen op fotoreportages te laten zien. De populaire Palazzoreportage, de exclusieve E-lay reportage uit Australië en natuurlijk de klassieke ingeplakte reportage. Ook de strakke, moderne digitale reportage in de vorm van een Q-book zal op de beurs aanwezig zijn.

Steeds meer bruidsparen kiezen er voor om via internet hun inkopen te doen. Een bruidsbeurs is daarentegen de manier om alles eens met eigen ogen te aanschouwen. Vooral de modeshow is ieder jaar weer spetterend. Trouwjurken in vele soorten en maten vliegen over de catwalk. Ook voor de heren is er voldoende te zien. Tijdloze klassieke auto’s, herenkleding en vele lekkere drankjes.

Bezoek www.simonvanderwoude.nl en bewonder de vele mooie foto’s. Meer informatie? Gewoon even mailen of bellen.

Veel plezier met de voorbereidingen op een onvergetelijke dag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*