HET GASTOUDERBUREAU, OPA en OMA GASTOUDER subsidie, GASTOUDER OPLEIDING VAN FRIESLAND

Gastouderopvang
Wat betekend gastouderopvang? Gastouderopvang is de opvang van kinderen door een gastouder. Deze kinderopvang door een gastouder; opa, oma, pake, beppe, familie of buren is een vertrouwde, flexibele en voordelige vorm van kinderopvang. De overheid ondersteund financieel de kinderopvang voor werkende ouders met de kinderopvangtoeslag. De overheid stelt hieraan echter wel een aantal eisen met betrekking tot veiligheid en gezondheid voor de kinderen.

ViaViela Leeuwarden
ViaViela Leeuwarden is opgericht in begin 2006 en behoort daarmee tot een van de eerste gastouder bureaus in Friesland. ViaViela Leeuwarden is een van de 75 landelijke zelfstandige vestigingen van ViaViela. ViaViela Leeuwarden is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang(LRK) en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. ViaViela Leeuwarden begeleidt dit gehele traject voor de ouder en de gastouder. De ouder(s) kunnen door de subsidie check in te vullen, direct zien of en op hoeveel subsidie de ouder(s) recht heeft / hebben bij de opvang van de kinderen door een gastouder (opa, oma, pake, beppe, familie, vrienden of buren). Als blijkt dat er financieel voordeel is dan neemt de consulent van ViaViela Leeuwarden contact op met de ouder(s) voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Hierbij nodigen wij graag ook de gastouder uit om het traject bespreken en eventuele vragen direct te kunnen beantwoorden.
ViaViela Leeuwarden begeleidt de gastouder en ouder volledig, ons kantoor Leeuwarden is centraal gelegen in Friesland. ViaViela Leeuwarden heeft 4 vaste opgeleide bemiddelingsmedewerk(st)ers in dienst. Hierdoor heeft u altijd een goed en persoonlijk bereikbaar contact. Bij ViaViela Leeuwarden kunt u thuis met onze hulp, in uw eigen tijd alles regelen. Wij houden u elke maand met een nieuwsbrief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en u ontvangt per kwartaal een leeftijdsgebonden nieuwsbrief die betrekking heeft over de oppaskinderen. Daarnaast biedt ViaViela Leeuwarden nog veel meer voordelen die wij u graag persoonlijk toelichten.
Omdat ViaViela het grootste gastouderbureau van Nederland is met 16.000 gastouders in haar bestand, hebben wij landelijke afspraken met GGD Nederland en de Belastingdienst, afdeling toeslagen. Dankzij deze landelijke afspraken zijn onze gastouders altijd actueel op de hoogte.

Overstappen
ViaViela Leeuwarden biedt veel voordelen; heldere en transparante berekening, alles thuis regelen via de computer, geen papieren administratie, altijd 24 uur per dag inzicht, veilige betaling, voordelig uurtarief. Grootste bureau van Nederland, overeenkomsten met GGD Nederland, overeenkomsten met de afdeling toeslagen van de belastingdienst. Wij hebben het voor de gastouders die over willen stappen naar ViaViela Leeuwarden gemakkelijk gemaakt. Klik op de overstap kollom rechts en wij regelen alles voor u!

Gratis opleiding Helpende Zorge en Welzijn in 6 weken.
MBO 2: Helpende Zorg en Welzijn
ViaViela is het grootste gastouderbureau van Nederland en ontwikkeld al vanaf 2005 eigen opleidingen. In samenwerking met het ROC is er een eigen MBO opleidingtraject voor gastouder ontwikkeld. Vanaf 11 april 2011 gaat de nieuwste gratis opleiding van start voor het behalen van het officiële rijksdiploma MBO: Helpende Zorg en Welzijn ( gastouder niveau 2 ). Bij ViaViela Leeuwarden volgt u deze opleiding thuis. Het is mogelijk dat u al na 6 weken in het bezit bent van dit diploma en daarmee voldoet aan de wettelijke eisen om te worden geregistreerd als officieel gastouder. ViaViela Leeuwarden verzorgt ook dit traject volledig voor u. In 2010 zijn alle gastouders van ViaViela Leeuwarden geslaagd voor dit diploma, voor velen was dit hun eerste officiële behaalde opleidings diploma.

Kinder EHBO
Bij ViaViela Leeuwarden zijn alle cursussen waaronder ook de kinder E.H.B.O. gratis voor onze gastouders. Wij bieden ook de ouders de mogelijkheid om tegen een geringe vergoeding het certificaat kinder E.H.B.O. te behalen. Nadat u thuis via de computer uw theorie certificaat heeft behaald, neemt u deel aan de eenmalige 3,5 uur durende praktijkbijeenkomst die wij geven op diverse plaatsen in Friesland. In een gemoedelijke sfeer kunt u onder professionele begeleiding de theorie cursus in praktijk brengen op bv; het handelen bij verstikking, van de trap vallen, snijwonden etc.

Wij staan u graag te woord en mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken via de gegevens op de contact pagina. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar.

Met vriendelijke groet,
ViaViela Leeuwarden | het gastouderbureau

U bent er voor de kinderen, wij zijn er voor u!

——————————————————————————–