Kunst uit oud papier en restafval

Oud papier, restafval, plastic of rubber krijgen nieuw bestaan als kunstobject. Oud papier kan ook naar de papier recycling. De leerlingen van een basisschool hebben van allerlei materialen, hun creativiteit en verbeelding, recyclekunst gebouwd.

Veel van de materialen kwamen van huis uit het restafval, oud papier, flesjes, doppen, tasjes,banden, dozen etc. Daarnaast hebben de leerlingen een bezoek gebracht aan het initiatief van de gemeente Haarlem, waarbij restpartijen en restmaterialen van bedrijven, aangeboden worden als knutselmateriaal voor scholen, instellingen, buurtcentra en kunstenaars.

Van deze basisschool hebben de leerlingen van de onderbouw leuke hangops gemaakt, de bovenbouw heeft van allerlei soorten materiaal beesten en robots gebonden. Alle kunstwerken gemaakt door de school voor de school,staan in de kinderkunstkamer van de basisschool.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*