Makemobile.nl; de applicatie om je site mobiel te maken

Vanaf nu kan iedereen zelf een mobiele site maken en beheren met makemobile.nl. De applicatie om je website mobiel te maken.

Het mobiel bezoek van websites is het afgelopen half jaar verdubbeld. Het aantal bedrijven, vooral in het MKB, met een mobiele site blijft hier ver op achter. Veel van dit soort bedrijven hebben geen mobiele variant van hun website. Hier willen wij verandering in gaan brengen door iedereen de gelegenheid te geven een goede en gebruikersvriendelijke mobiele site te laten bouwen en beheren voor een klein bedrag per maand. Komende 6 maanden is onze dienst ter introductie helemaal gratis!

Via makemobile.nl kan het MKB en de particulier snel en eenvoudig een mobiele website bouwen en beheren. Met een cms kan er direct gebouwd worden aan een mobiele site die in de preview in een iPhone wordt getoond. Door een javascriptje te plaatsen op de ‘normale’ site, wordt je site’s mobiele variant getoond zodra ie met een mobiel apparaat wordt opgevraagd.

makemobile.nl is een oplossing voor midden- en kleinbedrijf. Het is geen maatoplossing; wij ontwerpen en ontwikkelen geen mobiele website op maat. Wat wij wel doen, is je een platform bieden om binnen een bepaald kader een volledige mobiele website te ontwikkelen en te beheren die aan alle eisen voldoet. Je kunt meerdere pagina’s en menu’s aanmaken, eigen kleuren kiezen voor ieder element op de site, u kunt met formulieren werken voor reserveringen en nog veel meer…

makemobile.nl is opgericht vanuit de gedachte dat mobiel surfen de toekomst wordt en misschien zelfs al is. Hoewel telecomproviders en telefoonfabrikanten vol inzetten op mobiel internet en steeds meer mensen gebruik maken van smartphones met internetverbindingen, lijkt er aan de contentzijde nog veel verbeterd te kunnen worden. Veel websites hebben geen mobiele variant wat het bezoek ervan via een smartphone niet bevorderd.

Via makemobile.nl kan iedereen een mobiele site maken en die blijven beheren. De mobiele sites laden snel, zijn zeer gebruikersvriendelijk en vermelden contactgegevens prominent. U maakt een account aan op makemobile.nl (tijdelijke gratis) en kunt direct aan de slag om een mobiele site te maken. Creëer menu’s, pagina’s, customize kleuren van iedere element, maak formulieren en bekijk direct de preview op de voorbeeld iPhone. Zodra de mobiele site aan uw eisen voldoet, plaatst u ons javascriptje op uw ‘normale’ site. Vanaf dat moment wordt uw nieuwe mobiele site getoond zodra uw website met een mobiel apparaat wordt opgevraagd. makemobile.nl is een initiatief en handelsnaam van netnotion.nl

Over netnotion.nl;

netnotion.nl is een jong bedrijf bestaand uit 4 man. We bedenken, ontwikkelen en exploiteren verschillende e-commerce concepten. Behalve eigen concepten doen we de online marketing voor derden. netnotion.nl b.v. is gevestigd in het centrum van Rotterdam. Werken bij netnotion.nl? Bekijk onze vacatures en stages.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*