ReasonNet publiceert whitepaper Cybercrime

, , , , ,

Begin juli  publiceerde Leo Habers, CEO ReasonNet B.V.,  de whitepaper ‘Cybercrime’.  Deze whitepaper is de eerste in een serie whitepapers die door ReasonNet wordt uitgegeven.

Cybercrime is een belangrijk onderwerp in de ICT-wereld.  Steeds meer organisaties krijgen ermee te maken. Kennis over cybercrime is van groot belang. ReasonNet beschrijft in deze whitepaper  verschillende vormen van cybercrime, schetst een reëel toekomstbeeld en geeft een aantal praktische aanbevelingen die door u en uw organisatie gebruikt kunnen worden om cybercrime doelmatig te bestrijden.

ReasonNet investeert voortdurend in ICT kennis, om haar relaties en klanten optimaal te kunnen bedienen.  Vanuit haar datacenters in Amsterdam, New York en Suriname biedt ReasonNet maatwerkoplossingen op het gebied van;
– Cloud & Virtualisatie
– IP Network Solutions
– Hosting & Housing Solutions
– Streaming, VoIP, On site ICT Support
– Managed Services

Wanneer u geïnteresseerd bent in de ReasonNet whitepaper, dan kunt u deze downloaden via de officiële ReasonNet whitepaper App. U vindt deze iPad App in de Appstore of op onze website www.reasonnet.com/whitepapers. Op deze website kunt u ook een gedrukt exemplaar van de whitepaper bestellen.

Heeft u vragen over de whitepaper Cybercrime of wilt u reageren? Neem dan contact op met
Leo Habers via leo.habers@reasonnet.com of via telefoonnr. +31(0)20 – 50 600 35

ReasonNet B.V.
Gyroscoopweg 134-140
1042 AZ Amsterdam
+31(0)-20 50 600 35
www.reasonnet.com

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*