Spijkers Horeca brengt klanten naar de top.

, , ,

Dineren op de Eiffeltoren in het sterrenrestaurant Jules Verne van Alain Ducasse!

VLIJMEN – Wie de top wil bereiken, kiest voor kwaliteit. En topkwaliteit vindt u bij Spijkers Horeca. Deze nieuwe onderneming uit Vlijmen heeft alles in huis voor professionele en hoogwaardige keukenoplossingen. Als openingsactie krijgt u nu bij Spijkers Horeca een exclusief diner voor twee personen in het restaurant Jules Verne van Alain Ducasse op de Eiffeltoren in Parijs!

Met ruim 20 jaar ervaring mag Spijkers Horeca zich de specialist noemen op het gebied van ontwerpen, monteren en installeren van professionele en hoogwaardige keukenoplossingen voor horeca, gezondheidszorg, bedrijven, overheid, retail, onderwijs en de veeleisende particulier. Maar ook voor alle non-food horecaspullen kunt u bij Spijkers Horeca terecht.

De top bereiken?

U wilt de top bereiken? Kies dan voor Spijkers Horeca! Wij spreken de taal van de keuken, de taal van de chef, gastheer of gastvrouw én facilitair manager. Zeg maar gerust de taal van de gehele horecaketen. Spijkers Horeca is een dynamische, flexibele en ambitieuze organisatie die met u meedenkt. Kiest u voor koop of wilt u liever keukenapparatuur leasen? Alles is mogelijk, want uw wens staat bij ons centraal. Omdat Spijkers Horeca alleen met de allerbeste kwaliteit werkt, weet u zich verzekerd van topapparatuur in uw keuken.

Alaine Ducasse

Spijkers Horeca wil alleen het allerbeste voor zijn klanten. Wij bieden u dan ook de unieke kans om te dineren op de Eiffeltoren in Parijs in het restaurant Jules Verne van Alaine Ducasse. Over topkwaliteit gesproken!

Bij aankoop of lease van een Touchline Steamer van Electrolux ontvangt u een gift-box voor een exclusief diner voor twee personen in het restaurant Jules Verne in Parijs. Alain Ducasse (1956) is de eerste chef-kok die in drie verschillende steden restaurants met drie Michelinsterren heeft. Zijn meer dan twintig restaurants hebben in totaal negentien Michelin sterren!

Oplossing op maat nodig?

U hebt geen behoefte aan een Touchline Steamer van Electrolux, maar wilt wel een op maat gemaakte oplossing voor uw (horeca)keuken? Neem dan contact met ons op. Spijkers Horeca komt graag naar u toe om uw wensen te inventariseren, uw identiteit te proeven en zo een op maat gemaakte oplossing voor uw horecakeuken te bedenken. Zo zorgt Spijkers Horeca altijd voor een topresultaat.

Uniek afroepsysteem

Spijkers Horeca introduceert als eerste leverancier voor de zakelijke markt een afroepsysteem voor uw keukenapparatuur. Dat betekent dat u nu een apparaat kunt kopen en deze op afroep kan zetten voor de duur van 12 maanden. De prijs blijft ongewijzigd! Tot het moment van afroep (minimaal zes werkweken voor de gewenste levering) zijn wijzigingen tegen een meer of minderprijs mogelijk. Voordeel van dit afroepsysteem is dat u geen aanbetaling hoeft te doen en verzekerd bent van een vaste prijs.

Contact

Hebben wij u interesse gewekt? Neem dan gerust contact op met Spijkers Horeca en laat u persoonlijk informeren over uw mogelijkheden. www.spijkershoreca.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*