Winkel Knotten opent wild

Delft, 6 juli 2011 – Kunstwerk ontstaat uit ‘wildbreien’
voor opening Knotten

Francis Notten opent half augustus de deuren van haar nieuwe winkel Knotten met wol, handgemaakte artikelen en design van jonge ontwerpers. De winkel komt in een authentiek pand aan de Voldersgracht 23 te Delft. Twee deuren verder dan het toeristische Vermeercentrum. Als fervent en passievol handwerkster miste Francis een goede winkel in Delft.

Voor een openingsstunt is Francis op zoek naar gehaakte en gebreide lapjes van ongeveer 15 bij 15 cm. Deze lapjes worden verwerkt in een bekleding van een beeld. Een vakkundige jury beoordeelt de inzendingen. De winnaar mag gratis deelnemen aan een workshop naar keuze in de maand september. De overige winnende lapjes worden in het kunstwerk verwerkt en uitgenodigd voor de opening. Francis wil haar passie voor handwerken en creatief design breed uitdragen!

Francis Notten vraagt handgemaakte kunstwerkjes voor 15 augustus in te sturen naar Willem Naghelstraat 3, 2612 XD Delft. Onder vermelding van afzender. Meer info op www.knottenwol.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*