Björn loves John; twee tennislegenden ontmoeten elkaar weer in de underwear fashion!

Het grootste sportduo aller tijden, Björn Borg en John McEnroe hebben hun krachten gebundeld voor de lancering van een gelimiteerde collectie underwear waarbij een gedeelte van de opbrengst gaat naar The John and Patty McEnroe Foundation.

De beperkte collectie bestaat uit twee boxershorts ontworpen door Björn Borg en twee door John McEnroe. Zij hebben zich laten inspireren door hun gouden tennisjaren met als groot memorabel moment de inmiddels klassieke Wimbledon finale in de jaren ‘80 tussen deze twee tennishelden.

Het is overigens de eerste keer dat een andere naam dan Björn Borg op zijn collectie ondergoed staat; John McEnroe’s naam prijkt op de twee door hem zelf ontworpen boxershorts. Zo zijn er ook maar enkele versies over de hele wereld in omloop van de shorts met daarop de echte handtekening van Björn Borg himself en die van John McEnroe.

Wil jij één van de gelukkigen zijn die met dit enorm bijzonder collector’s item gaat pronken, ga dan naar de website van Twyst en bestel nu zo lang het nog kan want op=op.

Someren, 12 augustus 2011

Twyst.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*