1 oktober 2011 opent Asian Fast Food zijn deuren in het station van Apeldoorn.

PERSBERICHT
Apeldoorn, september 2011 – Vanaf 1 oktober 2011 opent Asian Fast Food zijn deuren in het station van Apeldoorn. Je kent het vast wel: honger, en weinig tijd. Naar het hamburgerpaleis? Je wilt toch wel eens iets anders. Chinees, Thais, Japans? 
Lekker, maar dat duurt weer zo lang.
We hebben de oplossing: op 1 oktober opent Asian Fast Food zijn deuren in het station van Apeldoorn. Flitsende service in een gezellige ambiance. Een keur aan verfijnde Aziatische gerechten, binnen vijf minuten op tafel.
Winston Yang is er je gastheer. Hij is tot de Asian Fast Food-formule gekomen op basis van ruim 15 jaar ervaring in verschillende restaurants. Die ervaring vind je terug op de menukaart: wokgerechten uit Japan en China die je naar eigen inzicht kunt combineren met milde, pittige of echt scherpe sauzen, en rijst, bami of udon (Japanse noedels). Natuurlijk geeft het personeel je graag advies. De Aziatische wokmenu’s zijn er vanaf € 4,50. Voor 2 euro extra krijg je er een salade box en een drankje bij.
Daarnaast biedt Asian Fast Food plate service: Aziatische en Nederlandse kipspecialiteiten met frites en een drankje naar keuze. Ook de broodjes van Asian Fast Food hebben een oosters karakter – verrassend lekker. Niet zo avontuurlijk ingesteld? Bij Asian Fast Food kun je kiezen uit een ruim assortiment “Hollandse” hapjes.
Geen tijd om van de gezelligheid van het Asian Fast Food-restaurant te genieten? Asian Fast Food heeft een take-away service: de Wokkiebox, vanaf € 4,50. Asian Fast Food is gevestigd in het NS-station van Apeldoorn. Stroomlijn je dag: bel vanuit de trein om te reserveren of te bestellen. De staf van Asian Fast Food zorgt ervoor dat je geen aansluiting hoeft te missen. Asian Fast Food: 055 – 576 00 80.
Kom ook eens langs voor een kopje koffie. Asian Fast Food biedt gratis WiFi en een aparte rokersruimte. Op de verdieping is ruimte voor bijeenkomsten en vergaderingen.

20110902 Logo AFF CMYK