Beers and Business, John van den Heuvel

, ,

Als u een alibi heeft, bent u van harte uitgenodigd voor de men’s night van Euroborg Horeca. Tijdens deze avond zult u kennis maken met de verhalen van John van den Heuvel en krijgt u de ultieme kans om vijf dagen voor de première de fi lm “De Ontvoering” te zien bij Euroborg Horeca. Wees welkom op deze men’s night in Restaurant de Groene Kathedraal.

Beers and Business

In de Euroborg wordt op 24 oktober het evenement Beers and Business gehouden, met een voorpremière van de film De Ontvoering, over de meest geruchtmakende ontvoeringszaak ooit; die van biermagnaat Alfred Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer in 1983. De film met onder meer Rutger Hauer gaat op 27 oktober in première. 

Euroborg Horeca heeft van de voorpremière een compleet evenement gemaakt, in de serie men’s night. Dat begint al om 6 uur met een heerlijk helder biertje, vervolgens een lezing van misdaadjournalist John van den Heuvel, daarna Beers & Food in restaurant De Groene Kathedraal en afsluitend de voorpremière van De Ontvoering in de Euroborg-bioscoop. Het evenement wordt gesponsord door Baskwadraat en Wolff.

Ticket info is te vinden op Beers and Business

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*