Bezoek DE NOOD tijdens de spraakmakende Excellent Wonen & Leven beurs


Van 13 t/m 17 oktober 2011 organiseert Beursgebouw Eindhoven de spraakmakende Excellent Wonen & Leven Beurs, een ambiance welke de zintuigen prikkelt. Deze beurs staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, exclusiviteit en een voortreffelijke sfeer. Het kernbegrip “stijlvol” staat centraal en er zal naast een exclusief aanbod van interieur en exterieur ook uitgebreid aandacht worden besteed aan lifestyle. De Excellent Wonen & Leven Beurs is een grand happening en een absolute must voor eenieder die design, klassieke kwaliteitsnormen, comfort en inspirerende vormgeving apprecieert.

Ook DE NOOD is dit jaar voor het eerst aanwezig met haar exclusieve buitenverlichting. Bezoek DE NOOD van 13 t/m 17 oktober in de “Excellent Ville” op de eerste verdieping.

Wilt u een gratis toegangskaart? Dat kan! Vul het contactformulier in op de website van DE NOOD (vergeet uw adresgegevens niet) of stuur een mailtje naar info@denood.nl onder vermelding van ‘Toegangskaarten Excellent Wonen & Leven beurs’.

Meer informatie: http://www.excellentwonenleven.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*