Chantelly Webshop met als aanbod enkel handgemaakte chocoladeproducten van zeer hoge kwaliteit

, , , , ,

Vanaf september 2011 lanceert de Belgische chocoladefabrikant Chantelly haar Webshop. Chantelly staat bekend voor het produceren van kwalitatief hoogstaande Belgische chocoladeproducten.  Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de fijnste natuurlijke ingrediënten. Alle chocoladeproducten zijn handgemaakt waarbij trouw gebleven wordt aan de traditionele methoden. Chantelly’s vele buitenlandse klanten, zoals het vermaarde grootwarenhuis Harrods te Londen, kunnen dit beamen.

Op www.chantelly.com zullen ook regelmatig acties te vinden zijn. Huidige Webshop actie tot 30/09/2011: Bij elke aankoop 250g pralines GRATIS!

Het aanbod op Chantelly.com bestaat uit: het Chantelly assortiment pralines in verschillende verpakkingen, overheerlijke studentenhaver, chocolade caraques, chocolade drink voor het maken van de lekkerste warme chocolademelk,  een uitgebreid gamma suikervrije chocolade en natuurlijk de exclusieve Acticoa Chocolade Parels. Deze chocoladeparels zitten boordevol anti-oxidanten (flavonoïden) en vitaminen. Ze zorgen niet alleen voor een unieke smaakbeleving, maar door het uniek bereidingsprocédé blijven een groter aantal flavonoïden in de chocolade bewaard, die heel wat positieve eigenschappen voor de gezondheid inhouden. (Uit klinische onderzoek in samen werking met diverse universiteiten door Barry-Callebaut). Op termijn zal het gamma meer uitgebreid worden.

 Noot aan de redactie:

Karel Peeters nv – Chantelly

Sint Ursmarusstraat 54

9200 Baasrode

Tel: +32(0)52 34 21 34

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*