De Klussenier aanwezig op banenmarkt Ede 2011

6 oktober aanstaande is de jaarlijks terugkerende banenmarkt weer geopend. Dit initiatief van het CWI, UWV en gemeenten is bedoeld om werkzoekenden aan een baan te helpen. Door het hele land heen zijn de banenmarkten geopend. Ook de Klussenier is met een stand aanwezig op de banenmarkt in Ede.

Banenmarkt
Dit jaar legt de banenmarkt de focus op mensen die moeite hebben met het vinden van een baan. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld 50-plussers. De markten zijn geopend van 12.00 tot 18.00.

Zelfstandig klusser
Er worden veel verschillende workshops gegeven over uiteenlopende onderwerpen. Een van de items die aan bod komt is: ‘zelfstandig ondernemen’. Heb jij deze ambitie? En heb je ervaring in de bouw? Dan zijn De Klussenier en jij waarschijnlijk een goede match!

Van werkloze naar Klussenier
De franchiseformule ‘De Klussenier’ helpt bij het opstarten van een eigen klusbedrijf. Dit door samen met een kandidaat een ondernemingsplan te maken en de financiering te regelen. Hierdoor kan men vanuit een werkloze situatie een eigen bedrijf starten. Vervolgens krijgt iedere startende Klussenier een training in het kader van het zelfstandig ondernemerschap. Het vakmanschap is geen onderdeel van deze zesdaagse training. Als Klussenier moet men al beschikken over veelzijdig vakmanschap. Meer weten over het Klusseniersschap? Bezoek de banenmarkt in Ede op 6 oktober.

Ook kunt u kijken op www.eigenbedrijf.klussenier.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*