De regenponcho: ideaal relatiegeschenk voor de herfst

,

Nu is het weer nog lekker, maar in de komende weken zal de regenponcho wel weer steeds meer tot het straatbeeld gaan behoren. Nou is het ideale van een regenponcho dat deze veel completer droog houdt dan een paraplu. Denk hierbij aan een auto die door de plas rijdt waar iemand naast staat. En natuurlijk trekt het veel makkelijker aan en uit dan een regenpak.

Regenponcho met logo
Het is natuurlijk helemaal ideaal als mensen met uw logo op hun regenponcho rond gaan lopen. En dan is dit het ideale moment om een paar van die regenponcho’s te laten bedrukken. Het is één van de goedkoopste kledingstukken die er bestaan en tegelijk goed zichtbaar voor iedereen. Bovendien zal de drager er erg blij mee zijn dat diegene dankzij uw poncho niet nat wordt.

Regenponcho ideaal in Nederland
Het mag geen geheim wezen dat in Nederland een regenponcho wel heel erg nuttig is. Met een hoeveelheid regen die maar op heel weinig plekken in Europa overtroffen wordt, komt de regenponcho ideaal tot zijn recht. En als u vervolgens een mooi logo op de poncho weet te zetten, hebben de drager èn uw bedrijf er veel profijt van.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*