Drie werkdagen kwijt door wankele kantoorautomatisering

Uit een onderzoek omtrent kantoorautomatisering komt naar voren dat werknemers jaarlijks gemiddeld drie dagen nauwelijks of geen werkzaamheden kunnen verrichten, omdat er problemen zijn met de ict.

Ongeveer veertig procent van de ondervraagde managers die aan het onderzoek participeerden zegt dat de organisatie zonder ict niet kan functioneren. Nog eens veertig procent van de ondervraagden zegt gigantisch afhankelijk te zijn van de ict. Toch komt het heel vaak voor dat er veel geld en tijd verloren gaat aan de niet functionerende ict voorzieningen. Problemen met de kantoorautomatisering zorgen ervoor dat mensen gemiddeld drie dagen per jaar niet normaal kunnen werken. Ondanks het feit dat er in de afgelopen vijf jaar flink is geïnvesteerd in de kantoorautomatisering, is het rapportcijfer voor de ict kwaliteit nog geen zeven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*