Geheel nieuwe website Kerstpakketten.tv

, , ,

Sinds 1998 is kerstpakketten.TV al een van de grootste kerstpakketten verkopers van Nederland. Een gerespecteerde en vertrouwde naam door haar service en expertise. Door de jarenlange ervaring heeft zij zich weten te specialiseren en te onderscheiden in de kertpakkettenbranche. Door gerichte inkoop en opgebouwde connecties kunnen wij originele kerstpakketten aanbieden tegen goedkope prijzen. Hier zijn wel dan ook apetrots op en doen wij dit met alle plezier.
Onze ruime collectie aan traditionele kerstpakketten tegen scherpe prijzen blijkt elk jaar weer helemaal in de smaak te vallen en daarom ontvangen wij ook hele leuk, positieve reacties. De meerderheid van de werknemers blijkt een traditioneel kerstpakket, in de vorm van een goed gevulde kerstdoos met allerlei lekkernijen, nog steeds het meest te waarderen. Een kerstpakket krijgen en vervolgens uitpakken geeft bij de meeste mensen toch een echt kerstgevoel. De mooie doos en de fraaie verpakkingen maken het tot een echt kerstgeschenk en de ontvanger laat zich graag verrassen.
Om toch aan de vraag van een eigen keuze kerstpakket te voldoen hebben wij deze ook in ons assortiment opgenomen. Dit unieke concept laat de gelukkige ontvanger zelf een kerstkado uitkiezen. Hierdoor kan het personeel geheel naar eigen smaak zijn of haar “kerstpakket samenstellen”. Steeds meer bedrijven kiezen hiervoor omdat ze dan zeker weten dat het geschenk in goede aarde valt. Het kiezen van een leuk kerstgeschenk wordt voor de werkgever dan stukken makkelijker.
Helemaal makkelijk in het online bestellen van de kerstpakketten. Snel en gemakkelijk via een website bestellen en klaar is Kees. Geen beurzen en showrooms afstruinen maar via mooie foto’s een kerstpakket uitzoeken. Eventuele aanpassinngen zijn dan ook mogelijk om er toch een persoonlijk kerstpakket van te maken. Zo’n kerstpakket komt natuurlijk een stuk persoonlijker over. Echter het zelf uitreiken, al dan niet tijdens of na een kerstlunch of borrel, is toch de meeste persoonlijke manier. Dit wordt onder werknemers als zeer prettig ervaren en is toch een extra blijk van waardering, naast het kerstpakket.