Gemoro lanceert Cyclingzone Tablet app

Gemoro lanceert Cyclingzone Tablet app

Vandaag heeft Gemoro de 1e wielerapp voor de Android Tablet gelanceerd; Cyclingzone+.

De apps van Cyclingzone waren al beschikbaar voor de iPhone en Android phones almede Cyclingzone+ voor de iPad. Na de introductie van de Android Tablets was het development team vastberaden om Cyclingzone+ ook beschikbaar te maken voor de Android Tablets.

Cyclingzone+ behandelt al het wielernieuws, van vrouwenwielrennen tot het baanwielrennen en van het profpeloton tot het veldrijden. Alle facetten komen voorbij.
Via een overzichtelijke homepage waar de 53 laatste wielernieuwsitems staan, kom je eenvoudig bij de nieuwsdetail pagina waar direct de XL nieuwsfoto opvalt.
Het artikel behorende bij de foto staat aan de linkerzijde, zodat je altijd het artikel kunt lezen en de foto direct kunt bekijken. Beleving optima forma.

Nieuwsitems delen met je netwerk kan eenvoudig via Twitter, Facebook of Hyves.

Cyclingzone+ is vanaf nu te downloaden in de Android Market.

Over Gemoro Mobile Media

Gemoro Mobile Media ontwikkelt innovatieve diensten en producten die het mogelijk maken om op een efficiënte en effectieve manier contact te maken met een steeds groter wordende groep consumenten: mobiele telefoongebruikers.Via de services van Gemoro Mobile Media is het mogelijk effectief en eenvoudig contact te maken de mobiele telefoon. Dit kan variëren van een beeld, banner of video tot een applicatie of game. Naast een breed scala aan distributiemethodes biedt Gemoro Mobile Media totaaloplossingen op het gebied van mobiele toepassingen. Van advies tot design en van implementatie tot het volledige onderhoud van alle mobile media diensten.

Gemoro Mobile Media

August de Vocht

Postbus 5056
5004 EB Tilburg
+31 13 5780085
support@gemoro.nl
KvK Tilburg 18078713
BTW 8178.94.512.B01

Cyclingzone+ is te downloaden vanuit:
– de Android market:   https://market.android.com/details?id=com.gemoro.cyclingzoneplus&feature=search_result

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*