Goedkoop kunstgras op schoolplein

Een basisschool in Brabant heeft last van roeken in bomen langs en op het schoolplein. De roeken poepen de speeltoestellen, het kunstgras, het zand en de stenen vloer helemaal onder. Vervolgens nemen de leerlingen dat weer mee in de klas. Roeken zijn een soort kraai met een grijszwarte slanke snavel. Deze bijzondere kraaien zijn een beschermd vogelsoort in Nederland en mogen dus niet afgeschoten worden. Ook vindt de school dat de boom niet weg moet. Het komende jaar zullen ze ruim op tijd maatregelen treffen, zodat de roeken niet kunnen broeden in de bomen op het schoolplein.

De basisschool heeft niet zo lang geleden goedkoop kunstgras laten leggen op het schoolplein. Omdat kunstgras weinig onderhoud met zich mee brengt koos de directie van de school voor kunstgras particulier. Nadat ze diverse kunstgras prijzen bij kunstgras leveranciers hadden vergeleken, lieten ze kunstgras leggen door een specifiek bedrijf in kunstgras.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*