Grote catering bedrijven doen mee aan vegetarische Dierendag

Catering bedrijven en cateraars van grote restaurants geven gehoor aan de oproep om geen dieren te nuttigen op vier oktober. Heel veel gerenommeerde cateraars doen hieraan mee. Wakker dier benaderde grote cateraars van Nederland om geen dier te eten op dierendag. Dit is een organisatie die opkomt voor dieren.

De cateraars reageerden zeer enthousiast en vonden het op zijn plaats om geen dieren te eten op dierendag. Bepaalde cateraars hebben in de week van dierendag een geheel biologisch menu en op dierendag een vegetarisch menu. Bij andere cateraars wordt op dierendag het accent gelegd op een vegetarisch gerecht, terwijl er ook bij een deel van de klanten geheel vegetarisch geserveerd zal worden. Daarnaast zullen de cateraars en restaurants extra informatie verstrekken over wakker dier en dierendag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*