LogMeIn breidt simpele schermdelingsservice join.me uit

,

join.me, schermdelingsservice, desktop-app, Presenter Swap, LogMeIn, iPad/iPhone, AndroidGeprezen schermdelingsservice join.me verbetert online samenwerking, door het bieden van meer mogelijkheden om met andere mensen te werken

WOBURN, V.S., 13 september 2011 – LogMeIn (NASDAQ: LOGM) heeft sinds kort zijn super-gemakkelijke schermdelingsservice, join.me, geüpdate met een aantal belangrijke samenwerkingseigenschappen, waaronder nieuwe voordelen voor join.me pro. Een geheel nieuwe desktop-app, beschikbaar voor zowel de gratis als de pro versie van join.me, geeft gebruikers de mogelijkheid om hun beeldscherm te delen of een ander zijn beeldscherm te bekijken door middel van een enkele muisklik – waardoor de nu al vlotte opstarttijd van join.me nog sneller wordt. De nieuwe versie introduceert ook een eigenschap genaamd ‘Presenter Swap‘ welke het gemakkelijk maakt om het beheer van een vergadering of samenwerkingssessie snel over te geven aan een andere deelnemer. Nieuwe en huidige gebruikers van join.me’s gratis service kunnen de pro eigenschappen uitproberen als onderdeel van een gratis proefversie die 14 dagen geldig is. Hiervoor is geen credit card nodig.

join.me is een doodsimpele service om schermen te delen, ontworpen voor online vergaderingen en ad hoc, ‘toon-en-vertel’ samenwerking. In de jaar tijd dat het op de markt is, heeft de simpelheid en bruikbaarheid van de service – geen registratie, geen kosten, geen plug-ins, het bijna onmiddellijk delen van schermen – al miljoenen trouwe gebruikers aangetrokken. Daarnaast heeft de service ook erkenning gehad van The NY Times, Time Magazine, Macworld, CNET, Lifehacker, GigaOm, Entrepreneur en talloze andere grote mediapublicaties. Een gratis versie van de service biedt onbeperkte schermdeling en online vergaderingen voor zowel persoonlijk als commercieel gebruik voor tot wel 250 deelnemers – geen registratie, plug-ins of accounts zijn nodig. Een ‘pro’ versie van de service met uitgebreide functies is beschikbaar voor $19 per maand of $149 per jaar.

“De reactie op join.me’s simpele aanpak met betrekking tot schermdeling is overweldigend positief, en we geloven dat deze simpelheid kansen biedt voor nieuwe soorten samenwerking die veel beter zijn dan online vergaderingen. Tussen de miljoenen vroege gebruikers van join.me zien we samenwerkingsverbanden die niet mogelijk zouden zijn met traditionele webconferentie services – de ervaring wint veel meer mensen voor zich dan alleen de ontevreden bezoekers van vergaderingen, ” zegt Kevin Bardos, vice president van Collaboration Technologies voor LogMeIn. “Deze gunstige houding en nieuw type gebruiker zijn het allerbelangrijkste bij het uitbreiden van join.me’s mogelijkheden – waardoor gebruikers nog meer geholpen worden en tegelijkertijd de simpele, samenwerkende gebruikerservaring wordt behouden.”

De gratis versie van join.me bevat:
• schermdeling tot wel 250 deelnemers
• chat
• beheer van beeldschermen op afstand
• bestandsoverdracht
• ondersteuning van meerdere beeldschermen
• downloadbare desktop-app
iPad/iPhone of Android viewer voor sessiedeelnemers

The ‘pro’ versie van join.me bevat:
• alle eigenschappen van de gratis versie
• presenter swap
• automatische login via de downloadbare desktop-app
• gepersonaliseerde vergadering link
• gepersonaliseerde achtergrond
• vergaderingplanner
• vergrendeloptie voor vergaderingen die privé of alleen op uitnodiging zijn
• beheer door meerdere gebruikers
• internationale verbindingen voor teleconferenties

Meer informatie is beschikbaar op het productblog van LogMeIn op http://B.LogMe.In.

Over LogMeIn, Inc.

LogMeIn, Inc. (Nasdaq: LOGM) biedt cloud-based toegang op afstand, ondersteuning op afstand en samenwerkingsoplossingen op afstand waarmee miljoenen internetapparaten over de hele wereld op eenvoudige en veilige wijze met elkaar verbonden kunnen worden: computers, smartphones, iPad™ en Android™-tabletten, en digitale schermen. De oplossingen van LogMeln zijn ontwikkeld voor consumenten, mobiele zakelijke gebruikers en IT-organisaties en bieden bijna 12 miljoen gebruikers de mogelijkheid om meer dan 100 miljoen apparaten met elkaar te verbinden. LogMeln is gevestigd in Woburn in Massachusetts (VS) en heeft kantoren in Australië, Hongarije, Japan, Nederland en Groot-Brittannië.

LogMeln is een gedeponeerd handelsmerk van LogMeln in de VS en andere landen. iPad is een handelsmerk van Apple, Inc., en Android is een handelsmerk van Google, Inc. in de VS en andere landen op de wereld.

Bezoek www.logmein.com voor meer informatie.

Contactpersoon voor de media:
Allyson Pelletier, directeur EMEA marketing
apelletier@logmein.com
Tel: +31 205 521 820
LogMeIn B.V.,
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam
Nederland

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*